Terug naar overzicht

Tentoonstelling Singer Laren

Impressionism & beyond. A Wonderful Journey. Van 16 januari t/m 27 mei 2018 Singer Laren

De tentoonstelling Impressionism & beyond toont een deel van de collectie van de Van Vlissingen Art Foundation. In het Singer Laren hangen prachtige werken van grote kunstenaars als Monet, Renoir, Signac, Matisse en Picasso in de museumzalen. Deze tentoonstelling gaat over niet alleen over het impressionisme en het postimpressionisme, maar vooral ook over het avontuur van het verzamelen van kunst.

Daarom  zijn er ook werken te zien van de kunstenaars die vanaf 2009 een bijdrage hebben ontvangen van de Van Vlissingen Art Foundation om hun kunst bekendheid te geven onder een breed publiek. U ziet foto’s van Bastiaan Woudt en Scarlett Hooft Graafland, schilderijen van Erik de Bree, Nathalie Duivenvoorden en Peter Blokhuis en sculpturen van Eppe de Haan en Tomas Hillebrand.

De tentoonstelling is het verslag van A Wonderful Journey van een verzamelaarsechtpaar dat in ruim 45 jaar op hartstochtelijke wijze en op grond van persoonlijke smaak een omvangrijke en zeer mooie collectie bijeenbracht.

Meer informatie

Vanaf 16 januari tot en met 27 mei kunt u de tentoonstelling “Impressionism & beyond, a wonderful journey’ bezichtigen in Singer Laren. Singer Museum Laren Oude Drift 1 1251 BS Laren Website Singer Laren